Om Reapris.se

Varför Reapris?

Vi hjälper dig att omsätta ditt produktlager genom att läsa in och kategorisera produkterna från din webbutiks avsedda realisationsavdelning och möjliggör att besökarna även hittar er butiks ordinarie utbud. Har man som butiksägare tagit beslutet att sänka priset kan man inte längre spara på krutet, utan istället få ut det i alla till buds stående kanaler.

Vad gör vi

Reapris är ett hobbyprojekt och gör allt administrativt arbete med att läsa in produkter och kategorisera dem. Vi gör systematiska återbesök och uppdaterar tillgängliga storlekar samt avpublicerar produkter som sålt slut. Ni sköter er webbutik precis som normalt. Vi tar inte ut provision på genomförda köp, utan Reapris ämnar bli en samlingspunkt för kläd-, sko- och accessoarintresserade där pågående realisationer är en sektion utav många.

Vilka butiker finns på Reapris

Vi inriktar oss på passionerade butiker och leverantörer av kläder, skor och accessoarer med i förekommande fall handsydda detaljer och högkvalitativa material och tillverkningsprocedurer.

Planerad utveckling

I version 2 som är i utvecklingsfasen matar du in dina storlekar och får då egen översiktssida samt bevakningsmail direkt när ny rea lagts till och produkter faller inom ramen för dina storlekar.

Kontakta Reapris.se